BjøntegaardIkonerRød-32.png

Priser og betingelser

OPPDATERT INFORMASJON PR 06.05.2020

Det er pr 06. mai åpnet for ordinære påmeldinger til sommerleirukene. 

Noen har allerede bestilt leir og fått endrede ferieplaner pga pandemien: ønsker man å bytte uke kan dette gjøres ved å sende henvendelse pr mail til leirskole@bjontegaard.no. Endring av uke er kostnadsfritt. Ønsker man å avbestille fellesreise med tog kan dette gjøres på samme vis ved å sende oss en mail med ønske. Fellesreise kan ikke endres etter 20.06.

Usikker på om det er trygt å bestille i tilfelle pandemien blusser opp igjen og staten innfører begrensninger som medfører avlyst leir? Vi er medlem av Reisegarantifondet og følger gjeldende lovvverk: medfører begrensninger fra staten at vi må avlyse vil alle innbetalte beløp bli refundert i henhold til Reisegarantifondets regelverk og Lov om pakkereiser. Med andre ord: det er trygt å bestille sommerleir hos oss!

PRISER 2020

(Pris pr barn er for sesongen 2020)

Sommerleir junior og ungdom med varighet mandag til lørdag: kr. 3 990,- pr uke.

 

Temaleir: enkelte temaer som kan velges kan medføre noe tillegg i pris. Dette velges ved påmelding. Prisene publiseres så fort temaene er definert. Det er også åpnet for å delta på temakursene på dagtid uten å måtte bestille leiropphold for en hel uke.

 

Priser temaleir:

Sjakkurs

  • Tema i tillegg til sommerleir: tillegg kr. 750,-

  • Kun delta på kurs på dagtid: kr. 1250,-

Tegne og malekurs (inkludert kursmateriell som beholdes etter kurs til verdi ca 400,-)

  • Tema i tillegg til sommerleir: tillegg kr. 850,-

  • Kun delta på kurs på dagtid: kr. 1400,-

 

Ved opphold flere uker betales det et tillegg på kr. 750,- pr barn for oppholdet fra lørdag til mandag.

Fellesreise

Pris for fellesreise er kr. 850,- tur/retur Oslo og kr. 425,- for enkeltreise. Kortere strekning medfører tilsvarende reduksjon i pris.

 

Oslo S: kr. 850,-

Lillestrøm: kr. 800,-

Gardermoen: kr. 750,-

Eidsvoll: kr. 675,-

Hamar: 600,-

Elverum: 525,-

Rena: 400,-

Koppang: 300,-

 

Søskenmoderasjon innvilges med:

  • fra barn nr 2: 20%

  • gjelder ikke fellesreise, kun oppholdsprisen

 

BESTILLING

Gjøres HER og her velger man ønsket betalingsform.

 

Venteliste

Dersom ukene blir fulltegnet vil det bli opprettet venteliste med prioritet etter når påmeldingene er mottatt av leiren. Info om plassering på venteliste vil bli sendt ut.

Dersom man står på venteliste kan man oppleve å få forespørsel svært kort tid i forkant av oppholdet om man ønsker plassen som er ledig.

 

Avbestilling

Du står fritt til å avbestille oppholdet frem til 30. april. Avbestillinger frem til denne datoen belastes et avbestillingsgebyr på kr. 100,-.

Ved avbestilling etter 30. april refunderes ikke allerede innbetalt beløp.

Avbestilling skal skje skriftlig pr mail til leirskole@bjontegaard.no

 

BARN SOM IKKE PASSER FOR OPPHOLD PÅ LEIREN VIL BLI SENDT HJEM PÅ FORESATTES REGNING

Dette gjelder barn som unnlater å innrette seg etter leirens reglement eller viser adferd ovenfor andre barn som er uakseptabel.

Ved eventuell hjemsending vil ikke deler av leiravgiften bli refundert og eventuelle merkostnader ved hjemsendelsen vil bli fakturert foresatte.

 

MINIMUM- OG MAKSIMUM ANTALL BARN

  • Minimum antall påmeldte er 15 barn. Dersom leiren avlyses pga for lavt antall påmeldte barn, refunderes allerede innbetalte beløp eller man gis mulighet til å bytte til en annen leiruke. Disse avgjørelsene vil tas så fort man ser at en uke mest sannsynligvis ikke vil nå minimumsantallet. Det er viktig for oss at en leiruke er en sosial uke med mange barn og dette er ofte hovedårsak til avlysning: grunnet aldersspenn 7-14 kan man risikere at det ikke er barn i samme alder og dette er for oss det viktigste kriteriet.

  • Maksimum antall barn er 60 stk.

Under oppholdet har ikke barna tilgang til mobilbruk, dette så de ikke skal benytte mobil under dagens program, ta uønskede bilder av hverandre eller bruke sosiale medier på en uønsket måte. Mobilen kan medbringes for bruk under fellesreise til og fra leiren, men må innleveres til leirens personale for oppbevaring under uka. Leiren har en egen leirtelefon som barna kan nås på under måltidene da barna er samlet. Resten av dagen er det av praktiske årsaker ikke mulig å nå barna da de er opptatt med aktiviteter og turer. Under oppholdet tar leirens ansatte bilder av barna som publiseres på leirens Facebookside, nettside etc. Dette er bilder som viser glimt av dagens program. Foresatte som ikke ønsker at det tas bilder av ens barn må melde i fra om dette ved bestilling av leiropphold.

Meld deg på sommerleir 2020 her:

sidelogo.png
rgf_logo_jpg.jpg

Meld deg på våre arrangementer: 

  • Camp Bjøntegaard Facebook
  • Camp Bjøntegaard Instagram

Bjøntegaard Leirskole og Leirsted AS 
Hanestadveien 1735
2478 Hanestad
Telefon: +47 93 28 96 39
E-post: leirskole@bjontegaard.no

© 2019 by Camp Bjøntegaard

checkin.jpg
rn-tekst-profil.jpg