Camp Bjøntegaard har arrangert sommerleir for barn og unge hver sommer siden 1946.

Nå er vi klare for enda en sesong!

Alle barn og unge er velkommen til et spennende opphold hvor vi legger til rette for deres behov.

Leirstedet er åpent alle uker i sommerferien, og det tilbys ukesopphold hvor barna ankommer mandag formiddag og reiser hjem søndag formiddag.

Bjøntegaard arrangerer egne uker hvor det er åpent for enkeltpåmeldinger fra hele landet i aldersgruppen 7-14 år (JUNIOR) og 13-17 år (UNGDOM).

Det er også mulig å melde på grupper av ulik størrelse. Avhengig av gruppenes størrelse (mindre enn 30 barn) og behov kan flere grupper dele samme uke, dette avtales ved bestilling.

Viktig info:

Smitteverntiltak:

På grunn av pågående koronapandemi er virksomheten underlagt en del smitteverntiltak. Krav og anbefalinger fra myndighetene endres jevnlig og det vil i tiden frem mot sommeren bli utarbeidet tiltak og retningslinjer for sommerleiroppholdet som tilfredsstiller myndighetenes siste gjeldende krav.

For leiruka vil dette medføre noen endringer i programmet for uka, noen aktiviteter vil utgå eller endres litt og andre aktiviteter vil komme til. Vi går litt ned på antallet deltagere pr uke men kan justere dette noe opp nærmere sommeren om statens retningslinjer tilsier at leiren kan oppfylle nye krav på en god måte samtidig som man øker antallet noe. Vi går litt ned på antallet barn pr soverom, det blir styrt tilgang på sanitæranlegg for dusjing, bassenget er pr i dag stengt samt at det vil innarbeides strenge rutiner for renhold, både av fasiliteter, aktiviteter og for barna selv.

Vi er sikre på at vi sammen med barna skal få til en flott leirsommer. Barna er allerede godt kjent med smitteverntiltak, både fra de ukene de hadde hjemmeundervisning men også fra nå som de er tilbake på skolen og på enkelte fritidsaktiviteter. Før ankomst vil vi stille noen krav for å sikre at barn som ankommer leiren er friske, og det vil være rutiner og tiltak dersom noe skulle skje underveis i leiruka. Det har vært noen "annerledes" uker siden midten av mars og sommeren vil nok bli litt annerledes enn fjoråret, men det er viktig at barna får en meningsfylt sommer med aktive uker etter den perioden vi har vært i og fremdeles er inne i. Pandemien vil nok være med oss over sommeren men vi skal klare å skape sommerminner for livet nok en sommer sammen med barna, de ansatte og dere foreldre. Vi gleder oss til sommeren!

Varighet på leirukene:

I en del år har sommerferieukene vært opphold fra mandag til søndag. Fra og med 2019 ble dette endret til opphold fra mandag til lørdag, dvs en dag kortere.

Er det da fremdeles mulig med opphold flere uker uten å måtte reise hjem for helga? - Svaret er ja, det vil være enkelte helger som annonseres med mulighet for å være over til neste leiruke. Det vil være et tillegg i pris for oppholdet fra lørdag til mandag og det er kun enkelte uker dette er tilgjengelig. I disse dagene er det ikke et definert aktivitetsprogram: programmet tilpasses antall barn samt at det gis god anledning til å slappe av og hente inn nye krefter til neste leiruke.

BjøntegaardFacebookBanner1219.jpg
Sommerkurs

I tillegg til de ordinære leirukene vil det enkelte uker være mulig å velge et sommerkurs innen et definert tema. Programmet legges opp til at man deltar på valgt tema på dagøktene, mens programmet for resten av dagen er som dere kjenner det: masse valgbare aktiviteter både på leirområdet og utenfor. Temaer på sommerkursene vil bestemmes i nær fremtid men det jobbes med både villmark, dans, sjakk, skogforsker, sykling m.m. Har dere noen ønsker om temaer: send oss en melding på mail eller Facebook!

 

Enkelte av sommerkursene vil ha et tillegg i pris da de har eksterne instruktører, forbruk av materialer samt utstyr som deltagerne får beholde etter endt opphold. Kursene vil publiseres fortløpende og er man i tvil om man ønsker et sommerkurs i tillegg til det ordinære oppholdet: bestill ordinært opphold og sommerkurs kan legges til bestillingen senere.

BjøntegaardIkonerRød-35.png

Program 2020

Oversikt over datoer for leir 2020

BjøntegaardIkonerRød-31.png

Ukesprogram

Program for leiruka og aktiviteter

BjøntegaardIkonerRød-38.png

Overnatting og mat

Organisering av ansvaret mellom skolen og oss, under et opphold på vår leirskole.

BjøntegaardIkonerRød-39.png

Fellesreise 

Oversikt over priser for leiropphold og betingelser

BjøntegaardIkonerRød-32.png

Priser og betingelser

Oversikt over priser for leiropphold og betingelser

BjøntegaardIkonerRød-17.png

Praktisk informasjon

Pakkelister, ankomst og annen praktisk informasjon om Camp Bjøntegaard.

BjøntegaardSommerleirLogoRød.png

Påmelding

Meld deg på sommerleir her!

BjøntegaardSommerleirLogoRød.png

Gruppebestilling

Er du ansvarlig for å arrangere en eller annen leir for en gruppe for en helg eller en uke? Vi leier ut hele leiren til deg. 

BjøntegaardIkonerRød-15.png

Sommerkurs

Når du melder barnet på en uke med sommerleir er det i enkelte uker mulig å velge et sommerkurs. Les mer her. 

BjøntegaardIkonerRød-16.png

Bildearkiv

Bildearkiv fra tidligere sommerleirer

BjøntegaardIkonerRød-33.png

Ledig stilling

Aktivitetsledere søkes!

sidelogo.png
rgf_logo_jpg.jpg

Meld deg på våre arrangementer: 

  • Camp Bjøntegaard Facebook
  • Camp Bjøntegaard Instagram

Bjøntegaard Leirskole og Leirsted AS 
Hanestadveien 1735
2478 Hanestad
Telefon: +47 93 28 96 39
E-post: leirskole@bjontegaard.no

© 2019 by Camp Bjøntegaard

checkin.jpg
rn-tekst-profil.jpg